Korona

+36 53/ 312 677

2700 Cegléd, Felház utca 15.

Szeretettel invitáljuk Önt és kedves családját cukrászdánkba, ahol 1994 óta szerzünk édes perceket házi jellegű süteményeinkkel, tortáinkkal, ünnepi különlegességekkel. Fenségesek az ízek, ajánljuk felnőtteknek, gyerekeknek.

 

Saját termelővel rendelkezünk, amely lehetővé teszi, hogy folyamatosan a legjobb minőségű házi jellegű cukrásztermékeket készítsük.

Termelőként lehetőségünk van arra, és kötelességünknek is érezzük, hogy mind a felhasznált alapanyagok, mind az elkészült cukrásztermékek minősége megfelelően tükrözze a szakmai felkészültséget és hozzáértést, amiről több gyakorlott szakember gondoskodik mesteri szinten.

 

Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy a vásárlók bizalmát és szimpátiáját is csak minőségi szolgáltatással lehet elérni, ezt bizonyítja, hogy kedveltek vagyunk a lakosság közében.

A fenti képek jól illusztrálják, azokat a lehetőségeket, amelyek megvalósíthatóak nálunk. A formákba öntött torták sokféleségének csak a fantázia szabhat határt, amely együttes gondolkodással igen tágra szabható.

 

A közkedvelt kínáló tálakat folyamatosan készítjük, hiszen kiváló vendégváró termék. 15-20 féle apró süteményből válogatjuk össze, amely igazán íncsiklandozó és a szemnek is kellemes látvány. A száraz és krémmel töltött édességek alkalmasak szülinapra, névnapra vagy ünnepi alkalomra, gyerekeknek, felnőtteknek.

 

Marcipánnal burkolt tortáink is főzött krémmel készülnek, akár csak a hagyományos jellegűek, de a díszítésben eltérés van közöttük. Marcipánnal burkoljuk és díszítjük, továbbá bármilyen ízesítéssel készülhetnek.

 

A figurális torta választékunkbólból kiválasztható a kedvenc torta, de egyéni elképzeléseket is szívesen megvalósítunk. A gyerekeknek készített mesefigurás tortáink igen népszerűek vendégeink körében.